Egy fantasztikus nyári program elérhető tőlünk nem messze!

Szállj meg nálunk és használd ki ezt az izgalmas lehetőséget!

Egy kb fél órás autóút választ el minket Csákánydoroszlótól, ahol a Vízi Vándor Természetvédelmi Látogatóközpont is megtalálható, ami szintén egy gyermek barát program!
A túrák június 20-tól augusztus 31-ig minden héten kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap 10.00 és 14.00-kor indulnak.
– Biztonságos raft csónakokkal vágunk neki a Rába egy nyugodt, de annál szebb szakaszának. Mentőmellényt és lapátot is biztosítunk.
– A túrákat tapasztalt és szakképzett vízitúra vezetőkkel teljesítik a résztvevők.
– A túráinkat 7-70 éves korig bárkinek ajánljuk, aki szeretne részt venni egy kalandos, izgalmas és aktív élménygyűjtésben. A csónakok 6 hatszemélyesek, a vízitúrát vezető kormányoson kívül 5-en tudtok ülni egy csónakban.
A túra időtartama:

1,5 óra (a vízen töltött idő kb. 50 perc) Vízreszállás előtt egy rövid oktatást kap mindenki a vízen történő túrázáshoz, kikötés után pedig a résztvevőket a kezdőpontra szállítjuk.

A részvételi díj: 

8.000 Ft/fő (amelyet a helyszínen indulás előtt a Vízi Vándor Látogatóközpont pénztárában tudtok befizetni, akár Szép kártyával is!), mely tartalmazza a Rába csodálatos világa kiállítás megtekintését is.

Minimális létszám:
Egy-egy időpontban min. 3 fő jelentkezése esetén indítunk túrát.

Szükséges ruházat:
A be- és kiszállás nem épített kikötőponton, hanem természetes partszakaszon történik, ezért kérjük, hozzatok magatokkal váltócipőt, igény esetén fürdőruhát és törölközőt, de mindenképpen olyan öltözéket, ami könnyen tisztítható és kényelmes. Napsütés esetén pedig naptejet és fejfedőt!

Jelentkezés:

turisztika.orseg@gmail.com; +36-94/548-034

A programváltozás jogát fenntartjuk, mivel az időjárás, a vízszint, vagy esetlegesen a megnövekedett hordalék miatt a vízitúra veszélyessé válhat.