Kedvezményezett neve: ANTISKID Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Támogatott projekt címe: Az Apát Panzió szolgáltatási színvonalának emelése

Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00552

A szerződött támogatás összege: 59 984 270 Ft

A támogatás mértéke: 70%

 

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása

A fejlesztést megelőzően az Apát Panzióban 10 fürdőszobás szoba, 2 családi apartman és 8 közös fürdőszobás szoba található. A fejlesztés kapcsán a 8 fürdő nélküli szoba a hozzájuk tartozó vizesblokkokkal együtt megszüntetésre kerülnek, és azon az épületszárnyon 4 db új, modern családi apartman és 1 db új fürdőszobás szoba kerül kialakításra.
Ezzel párhuzamosan a megmaradó 12 egység is modernizálásra kerül a fürdőszobák korszerűsítése, és a szobák burkolatának cseréje révén.

Az újonnan létrejövő, nagyméretű családi apartmanokhoz hálószoba, nappali, fürdő és saját terasz tartozik majd. Az átalakított épületszárnyban a vendégek kényelmét egy közös társalgó is szolgálja majd.

Ugyanakkor a korábban kialakított lakrészek komfortfokozata is nő: a fürdőszobák szanitereit modernekre cseréljük, a szobák padlószőnyege helyett parkettaburkolatot alakítunk ki. Az éttermet és a wellness-részleget kiszolgáló vizesblokk felújítása is a projekt része, ez azért fontos, mert ezáltal egyéb turisztikai szolgáltatásaink színvonalát is emelni tudjuk.

A támogatott projekt befejezésének tervezett dátuma: 2020.09.31.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.